Electrolux nya premium solcellsmoduler kommer att lanseras på Intersolar Europe

Solar Solutions Group, den officiella leverantören av Electrolux solcellsmoduler lanserar de senaste Electrolux premium solcellsmodulerna på den kommande Intersolar München 2023-utställningen.

Electrolux N-typ TopCon-paneler är designade för maximal effekt prestanda upp till 435 Wp, högre effektivitet även i svagt ljus och lägre nedbrytning, priser som möjliggör en längre modullivslängd garanterad upp till 30 år. Det betyder att kunderna kan vara säker på panelernas tillförlitlighet och hållbarhet.

Electrolux solcellsmodulportfölj har vidare ett brett utbud av shingled moduler upp till 420Wp och halvskuren cell M10 i en kompakt storlek (under 2m2) upp till 415wp tillgängligt i ultrasvart, vit baksida/silver ram, och vit baksida/svart ram, erbjuder överlägsen tillförlitlighet och hållbarhet, tack vare förbättrat motstånd mot ogynnsamma väderförhållanden som hagel, vind och snö. Deras solida design matchas med ett premiumsvart utseende, vilket gör dem idealiska för bostäder och kommersiella installationer där utseende är avgörande.

Som ett åtagande för kvalitet och kundnöjdhet, genomgår Electrolux solcellsmoduler stränga kvalitetskontroller under produktion och före leverans.

Solar Solutions ingenjörer övervakar varje produktionskörning och säkerställer att dessa kvalitetsstandarder upprätthålls för varje panel. Detta gör att Solar Solutions kan erbjuda utökade produktgarantier som täcker panelerna i upp till 30 år, förutom en toppmodern prestandagaranti. Detta ger kunderna med extra trygghet och skydd för sin investering.

"För exakt ett år sedan knöt vi på Intersolar Europe ett meningsfullt partnerskap med den Stockholmsbaserade distributören och installationsspecialisten Aprilice, vilket gav oss en fantastisk möjlighet att utöka vår marknadsräckvidd i hela Sverige och Norden. Tillsammans rustar vi för att lansera ett dedikerat återförsäljarprogram som kommer att erbjuda installatörer i regionen möjligheten att kvalificera sig som auktoriserade Electrolux installationspartners. ”