Ecokraft säkrar avtal med MKB för solcellsservice i Malmö

Foto: Ecokraft

Med sitt nya erbjudande, som fokuserar på proaktivt underhåll och service av solcellsanläggningar, har Ecokraft vunnit förtroende från bostadsbolaget MKB Fastighets AB. Genom avtalet kommer de att ansvara för all hantering av bolagets solcellsanläggningar i Malmö.

Detta avtal är det första i sitt slag för ECOKRAFT inom deras nya serviceinriktade erbjudande, särskilt utformat för företag.

– Att MKB, ett av Sveriges största bostadsbolag, har valt oss som partner är ett viktigt steg för att stärka vår position som ledare inom premiumsegmentet för solceller. Det visar vårt engagemang för kvalitet och innovation samt att vi levererar lösningar som marknaden efterfrågar. Vi ser fram emot att använda vår expertis för att stötta MKB, säger Johan Nyblom, VD på Ecokraft Sverige AB.

Erbjudandet är baserat på avancerad teknik Det nya erbjudandet har blivit möjligt genom avancerad teknik från Ecokrafts dotterbolag Fenix Solar, som är specialiserade på övervakning och optimering av solcellsanläggningar.

– Vi förvärvade Fenix Solar i juni 2024, och det känns fantastiskt att så snart efter förvärvet kunna erbjuda våra kunder denna avancerade teknik som gör våra solenergilösningar ännu mer pålitliga och effektiva, avslutar Johan Nyblom.