OKQ8 integrerar solenergi under nytt varumärke - OKQ8 Sol och Energiteknik

Pressbild: OKQ8

OKQ8 tar nu ett viktigt steg i sin satsning på förnybar energi genom att integrera sitt solenergi-varumärke SunDay under OKQ8. Denna förändring syftar till att förstärka OKQ8 engagemang för hållbar energi och erbjuda kunderna ett mer sammanhängande utbud. Det nya namnet blir OKQ8 Sol och Energiteknik.

Helen Axelsson, Director B2B Sales på OKQ8, kommenterar: "Vår solenergi-verksamhet växer kraftigt. Det är tydligt genom de nya projekt och kunder som vi har fått, som Solarigo, Sydvatten och Sunstreet. Dessa partnerskap visar att OKQ8 är en pålitlig aktör inom omställning och hållbar energi."

Genom denna integrering tar OKQ8 ytterligare steg för att hjälpa sina kunder att minska sina koldioxidutsläpp. Med ett enhetligt erbjudande inom energisektorn stärker OKQ8 sin position som en ledande partner i att tillhandahålla hållbara energilösningar, som inte bara möter dagens krav utan också bidrar till en mer hållbar framtid.

Karin Eriksson, vd på OKQ8, säger: "Vi hoppas att denna förändring kommer att tydliggöra vår roll som partner för våra kunders energibehov. Genom att samla alla våra tjänster under ett och samma varumärke kan vi bättre stödja våra kunders behov och erbjuda en heltäckande lösning för deras energikonsumtion."

OKQ8:s affärsområde Sol och Energiteknik, tidigare känt som SunDay, levererar nu omfattande lösningar inom solenergi, laddning och energilagring för företag i hela Norden. Från projektering till färdiga lösningar och service erbjuder OKQ8 ett brett utbud som stödjer företags övergång till förnybar energi.