Skaffa rätt kompetens snabbt - med korta, kostnadsfria kurser!

En kort kompetenskurs för yrkesverksamma är ett smart sätt att framtidssäkra karriären. Foto: Nercia

Du som är yrkesverksam och söker nya möjligheter att utvecklas har möjlighet att stärka din kompetens med Nercias kostnadsfria korta distansbaserade YH-kurser. Nercia erbjuder sex kurser som utökar ditt CV med spetskompetens som arbetsmarknaden efterfrågar. Samtliga kurser är utformade i nära samverkan med branschen och designade för att kunna kombineras med ditt ordinarie arbete.

–Våra korta kompetenskurser för yrkesverksamma bedrivs på halvfart. De är skräddarsydda för dig med branscherfarenhet och som är verksam som exempelvis fastighetstekniker, installatör eller solenergitekniker. Kurserna rustar dig för framtiden och stärker din attraktivitet på arbetsmarknaden. Samtliga kurser ges på distans med ett par platsträffar och är CSN-berättigade, säger Anna Belinki, YH-ansvarig på Nercia Utbildning.

b
Anna Belinki, YH-ansvarig på Nercia Utbildning. Foto: Nercia 

 

Framtidssäkra din karriär

Nercias korta kompetenskurser för yrkesverksamma har kursstart under hösten 2024 och ger dig rätt förutsättningar för att hänga med i den snabba teknikutvecklingen, under ledning av inspirerande lärare med gedigen branscherfarenhet. Kurserna har tagits fram i nära samverkan med representanter från branschen och ger dig de färdigheter som efterfrågas. En kort kompetenskurs för yrkesverksamma är med andra ord ett smart sätt att framtidssäkra din karriär och få en yrkesmässig nystart samt mer kunskap och ökad trygghet i din nuvarande eller blivande yrkesroll.

Upptäck våra korta YH-kurser här.

Kombinera utbildning och jobb

–Utvecklingen inom bland annat solenergi och fastighetsautomation går snabbt, vilket förutsätter kontinuerlig fortbildning. Vi erbjuder kurser som verkligen efterfrågas här och nu, exempelvis ”Modern fastighetsautomation med IoT”, ”Installationssamordnare solenergi”, ”Försäljning av hållbara energilösningar” och ”Geodetisk mätningstekniker”. Vi välkomnar ansökningar från personer med branscherfarenhet som vill utvecklas och hålla sig uppdaterade genom att utbilda sig och samtidigt fortsätta vara yrkesverksamma, säger Anna Belinki.

Nercias korta kostnadsfria kompetenskurser för yrkesverksamma med kursstart hösten 2024:

-Kvalitetssäkring av hållbara solcellsanläggningar

-Solenergi- och batterilagring

-Geodetisk mätningstekniker

-Modern Fastighetsautomation med IoT

-Installationssamordnare solenergi

-Försäljning hållbara energilösningar

 Läs mer på www.nercia.se